Loading color scheme

Obavijest stanovništvu Općine Konavle vezano za izmjene operativnog djelovanja Parkinga u Cavtatu

Obavijest stanovništvu Općine Konavle vezano za izmjene operativnog djelovanja Parkinga u CavtatuPoštovani,

ovim putem Vas obaviještavamo tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. donijela izmjene vezano za način rada Parkinga u Cavtatu, te isto tako i izmjenila cijene sukladno pravno provedenoj proceduri.

Od sada sve osobe koje imaju prebivalište u Općini Konavle imaju pravo uzeti mjesečnu kartu za parking Cavtat sukladno kategorizaciji korisnika usluge na Parkingu Cavtat. Osim navedene promjene, također su uvedene promjene o vrijednosti naplate jednog sata parkinga tijekom turističke sezone (15.06.-15.09.) i izmijenjene su cijene turističkih karata za goste  u privatnim smještaju.

Sve detalje možete pronaći na našoj web adresi:  https://www.cizk.hr/usluge/parking

Primjena novog načina naplate počinje od 07.07.2022 godine od 12:00 sati, dok korisnici će moći podignuti svoje mjesečne kartice u Čilipima (Blagajna ČIZK-a) ili u kučići na parkingu samom od utorka ujutro 05.07.2022 god.

Napominjemo da radi uspostavljanja nove baze podataka te usklađenja nove kategorizacije, može doći do mogućih poteškoća u radu kartica postojećih kartica. Ako slučajno se to desi neka se jave na kućicu ili blagajnu kako bi djelatnici otklonili probleme.

Jako je važno napomenuti da će se kartica uparivati na registarsku oznaku vozila, te će korisnici moći prijaviti do tri vozila na jednu karticu, ali bez kartice rampa se neće podignuti vozilu. Sve detalje imate jasno opisane u samoj kategorizaciji korisnika.

Preuzmi obavijest u PDFu


Direktor Pavo Arbulić