Loading color scheme

Obavijest o odvozu otpada za Čilipe i Močiće

bg1Poštovani korisnici,

Ovim putem Vas obavještavamo o odvozu otpada za Močiće i Čilipe za mjesece do kraja kalendarske godine. Samo još jedna mala obavijest korisnicima Gornje Bande, MKO kante kasne, zbog cjelokupne situacije s Covidom te prolongiranjem rokova isporuke, tako da apeliramo da se ljudi čim prije prijave, jer je definiran rok isporuke kanti u Popoviće, a to je 10.11.2021., čime odmah krećemo s podjelama kanti korisnicima na Konavoskim Brdima.

Vaša Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o.
 
 
pročitaj više

Besplatan parking u Cavtatu

cizk-32Poštovani korisnici,

ovim putem Vas obaviještavamo da će parking Cavtat biti besplatan u periodu od subote popodne (15:00 H) 30.10.2021 godine do utorka jutro (07:00 H) 02.11.2021 godine radi posjeta grobovima najmilijih u Cavtatu. Također od 02.11.2021 cijena parkinga se mijenja s 10 kn na 5 kn po satu te omogućuje se rubni dio parkinga za korištenje suhog veza prema cijenama koje Čistoća i Zelenilo Konavle objavila i koje su dostupne na našoj web stranici www.cizk.hr

pročitaj više

Raspored mobilnog reciklažnog dvorišta u Konavlima jesen 2021

Mobilno reciklažno kroz svoj plan rada biti raspoređeno na više lokacija kroz Konavle, čime se želi postići da mještanima Konavala bude maksimalno dostupno. Za svaku godinu se izrađuje plan rada mobilnog reciklažnog te za prvu i drugu polovicu godine, te je plan definiran na slijedeći način za drugu polovicu 2021 godine:

pročitaj više

Prijava žiteljima Gornje Bande u Konavlima za kante na kućni prag od Konavoskih Brda pa do Bana

ekologijaPoštovani korisnici,

S današnjim danom počinje prijava žitelja Gornje Bande u Konavlima za kante na kućni prag od Konavoskih Brda pa do Bana (Uskoplje, Veji Do, Jasenice, Vojski do, Brotnice, Jagnjilo, Stravča, Duba, Gabrile, Drvenik, Mihanići, Pridvorje, Kuna Konavoska, Lovorno, Ljuta, Dunave, Dubravka, Vataje, Vodovađa, Zastoje i Bani). Korisnici se mogu prijaviti putem telefona (020 773 610 – centrala), putem emaila info@cizk.hr (možete poslati i na stari email: cistoca.konavle@t-com.hr )ili fizički dostaviti prijavnicu u prostorije Uprave (na ulasku postavljena kutija za prijavu s praznim prijavnicama). Trenutno je u procesu dogovaranje termina za predavanje na ovu temu i same načine funkcioniranja novog načina odvoza. Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. je uz račune za kolovoz svim žiteljima Gornje bande priložila upute o razdvajaju i same prijavnice. Također na našoj web stranici svakodnevno se može pristupiti i downloadati prijavnicu kao i naučiti procese razdvajanja otpada. Plan je do kraja godine napraviti kompletan prijelaz s zajedničkih spremnika na kućne spremnike. S podjelom spremnika se planira krenuti u listopadu, od Uskoplja pa Konavoska Brda prvo, pa prema ostatku Gornje bande dalje, kako se Sela budu navikavala.

pročitaj više

Obavijest o odvozu otpada za Močiće, Čilipe i Molunat

bg1

Poštovani korisnici,
ovim putem Vas obavještavamo da će Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. od 15.09.2021 preći na zimski režim rada po pitanju odvoza otpada s kućnog praga te odvoza otpada iz Molunta. Molunat će umjesto ponedjeljka, srijede i petka imati pražnjenja samo utorkom i petkom, dok Močići i Čilipi su rasporedi prikazani kalendarski po danima. Za sva pitanja i sugestije stojimo na raspolaganju i slobodno nas kontaktirajte putem maila, web stranice ili telefona.
Vaša Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o.
 
 
 
pročitaj više

Čistoća i Zelenilo Konavle dobila nova dva komunalna vozila.

dava-nova-kamiona-1Nakon uspješno provedenog postupka javne nabave, Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. je s današnjim danom pojačala se s dva nova komunalna vozila. Vozila su financirana u potporu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Vrijednost vozila je 1.290.000,00 kn, od čega je 935.000,00 kn je financirano od Fonda kroz EU fondove. Vozila će dodatno podignuti kvalitetu usluge te omogućiti daljnju provedbu projekta “Odvoz s kućnog praga” u Konavlima. Ovime je Čistoća i Zelnilo Konavle skupa s Općinom nastavila ulaganja u komunalnu infrastrukturu po pitanju otpada, čime je jasno pokazano kako trenutna situacija s Covid virusom nije utjecala na ulaganja.

 

pročitaj više

Plan odvoza otpada za Čilipi, srpanj i kolovoz 2021.

bg1Poštovani, u nastavku Vam dostavljamo plan odvoza otpada za Čilipe, srpanj i kolovoz 2021.
Na dan pražnjenja kanta se postavlja uz rub javne površine tako da ne ometa promet ili na privatnu površinu na način da je vizualno pristupačno mjesto gdje čistač može pristupiti kanti.

Ako niste u mogućnosti ostaviti kantu prema rasporedu – jednostavno dovezite svoj otpad na reciklažno dvorište u Popoviće.

Pročitajte informacije na bočnim stranama kanti, kako bi se bolje upoznali s načinom razdvajanja otpada

pročitaj više

Plan odvoza otpada za Močiće, srpanj i kolovoz 2021.

bg1Poštovani, u nastavku Vam dostavljamo plan odvoza otpada za Močiće, srpanj i kolovoz 2021.

Zaseoci Miočići i Rusići (Čilipi) spadaju pod odvoz za Močiće, a ne Čilipe!

Na dan pražnjenja kanta se postavlja uz rub javne površine tako da ne ometa promet ili na privatnu površinu na način da je vizualno pristupačno mjesto gdje čistač.

Ako niste u mogućnosti ostaviti kantu prema rasporedu – jednostavno dovezite svoj otpad na reciklažno dvorište u Popoviće.

pročitaj više

Promjena cijene parkinga

cizk-32Poštovani,

ovim putem obavještavamo sve svoje korisnike parkinga u Cavtatu da se od 1.6.2021 (utorak) mijenja cijena naplate parkinga u Cavtatu. Cijena s 5 kuna po satu se mijenja na 10 kuna po satu,

Za sve informacije i upite slobodno nas kontaktirajte na tel: +385 20 771 022 ili E-mail: info@cizk.hr

pročitaj više

Javni poziv za akciju čišćenja i uređenja javnih površina

Poštovani., ovim putem Vas obavije5tavamo tvrtka Čistoia i Zelenilo Konavle d.o.o. nastavlja treću godinu za redom druženje sa svim ljudima dobre volje i želje za urednim javnim površinama.

Plan akcije je uređenje javnih površina na tri lokacije: Vitaljina, Karasovići i Prevlaka. Plan je uređenje Vitaljine dijela oko igrališta i boćališta, dok Karasoviće je planirano očistiti i urediti uz pojas državne ceste D8, posebice dio kraj graničnog prijelaza, gdje se planira postaviti spremnici za otpad.

Sto se tiče Prevlake, plan je da idemo u čišćenje plaža, isto tako i postavljanje dodatnih spremnika za otpad, kao i uređenja puta prema tvrđavi.

pročitaj više

ČISTA OKOLINA ZA NAŠU BUDUĆNOST

Adresa

Čistoća i zelenilo konavle d.o.o.
Bistroće 70, Čilipi Hrvatska

Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00-15:00 h

Kontakt

tel: +385 20 771 022
tel: +385 20 773 610
fax: +385 20 771 002

E-mail: info@cizk.hr

 

logo cizk