Loading color scheme

Obavijest korisnicima gornje bande Konavala te Močića

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. počinje s podjelom spremnika na kućni prag, sukladno odluci o načinu prikupljanja otpada na području Općine Konavle.

S obzirom na to da jako nizak broj korisnika koji su se prijavili za spremnike molimo neprijavljene da se što prije očituju te da se prijavnicom definiraju veličine spremnika koje žele zadužiti.

pročitaj više

Zatvaranje odlagališta na Cavtatskoj rivi

cizk-23Poštovani korisnici stare jezgre Cavtata.
Sutra ujutro u 09:00 1. Prosinac se zatvara odlagalište na Cavtatskoj rivi sukladno radovima na rekonstrukciji rive. S obzirom na gašenje navedenog odlagališta, otvoriti će se dvije nove lokacije za odlaganje otpada. Prva lokacija je na plaži Ključice, kod skalina za Groblje Sv. Roka, a drugo na Parkingu Cavtat (gornji piano), gdje je ovo ljeto proširen parking. 

pročitaj više

Besplatan parking za blagdan Svih Svetih

Parking 2Poštovani korisnici,

Obavještavamo Vas da će Parking Cavtat biti besplatan od 08:00 sati 31.10. 2022 do 08:00 02.11.2022. radi blagdana Svih Svetih te mogućnosti posjete grobovima najmilih na groblju Sv. Roko u Cavtatu.

LP

 

pročitaj više

Nastavak programa „Odvoz s kućnog praga“ za Gornju Bandu Konavala

skupljam slazem i svjesno otpad odlazemPoštovani korisnici,

S današnjim danom počinje ponovna prijava žitelja Gornje Bande u Konavlima za kante na kućni prag od Konavoskih Brda pa do Bana (Uskoplje, Veji Do, Jasenice, Vojski do, Brotnice, Jagnjilo, Stravča, Duba, Gabrile, Drvenik, Mihanići, Pridvorje, Kuna Konavoska, Lovorno, Ljuta, Dunave, Dubravka, Vataje, Vodovađa, Zastoje i Bani). Nažalost prošle godine zbog određenih tehničkih poteškoća nismo bili u mogućnsti realizirati širenje programa „odvoz s kućnog praga“, ali sada je napokon sve posloženo i nemamo potrebe brinuti za daljnji razvoj programa te u skorijoj budućnosti njegovog kompletiranja. Korisnici se mogu prijaviti putem telefona (020 773 610 – centrala), putem emaila info@cizk.hr (možete poslati i na stari email: cistoca.konavle@t-com.hr )ili fizički dostaviti prijavnicu u prostorije Uprave (u prostorijama Blagajne ili tajnice).

pročitaj više

Obavijest stanovništvu Općine Konavle vezano za izmjene operativnog djelovanja Parkinga u Cavtatu

Obavijest stanovništvu Općine Konavle vezano za izmjene operativnog djelovanja Parkinga u CavtatuPoštovani,

ovim putem Vas obaviještavamo tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. donijela izmjene vezano za način rada Parkinga u Cavtatu, te isto tako i izmjenila cijene sukladno pravno provedenoj proceduri.

Od sada sve osobe koje imaju prebivalište u Općini Konavle imaju pravo uzeti mjesečnu kartu za parking Cavtat sukladno kategorizaciji korisnika usluge na Parkingu Cavtat. Osim navedene promjene, također su uvedene promjene o vrijednosti naplate jednog sata parkinga tijekom turističke sezone (15.06.-15.09.) i izmijenjene su cijene turističkih karata za goste  u privatnim smještaju.

pročitaj više

Plan odvoza otpada za Čilipi i Močiće, srpanj i kolovoz 2022.

bg1Poštovani, u nastavku Vam dostavljamo plan odvoza otpada za Čilipe i Močiće, srpanj i kolovoz 2022.
Na dan pražnjenja kanta se postavlja uz rub javne površine tako da ne ometa promet ili na privatnu površinu na način da je vizualno pristupačno mjesto gdje čistač može pristupiti kanti.

Ako niste u mogućnosti ostaviti kantu prema rasporedu – jednostavno dovezite svoj otpad na reciklažno dvorište u Popoviće.

Pročitajte informacije na bočnim stranama kanti, kako bi se bolje upoznali s načinom razdvajanja otpada

pročitaj više

ČISTA OKOLINA ZA NAŠU BUDUĆNOST

Adresa

Čistoća i zelenilo konavle d.o.o.
Bistroće 70, Čilipi Hrvatska

Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00-15:00 h

Kontakt

tel: +385 20 771 022
tel: +385 20 773 610
fax: +385 20 771 002

E-mail: info@cizk.hr

 

logo cizk