Loading color scheme

Pokretanje novog softwarea za sve usluge tvrtke (računovodstvo, reciklažno dvorište, knjigovodstvo, praćenje odvoza otpada)

programi-swShodno razvoju infrastukture i poboljšanju usluge na terenu tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. je nužna ići u poboljšanje po pitanju softwareskih riješenja, a sve u svrhu bržeg i efikasnijeg rada te monitoringa raznih procesa koji se odvijaju na terenu.
Slobodno se može reći da je kroz zadnjih godinu i pol dana napravljena kvalitetna analiza postoćeg stanja te napravljen razrađeni plan, te sada je došlo vrijeme djelovanja.

Plan je da tvrtka kompletno razradi sve mogućnosti poboljšanja usluge na svim razinama. Ovo konkretno znači poboljšanje odnosa s korisnicima te mnogo transparentniji pristup. Plan je da razvojem se približimo korisnicima na način da uvijek mogu viditi razne informacije koje ih zanimaju.

pročitaj više

Izrada projektne dokumentacije za reciklažno dvorište (građevinski i glomazni otpad)

svijetTrenutno Općina Konavle i tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle imaju ozbiljan problem s građevinskim i glomaznim otpadom jer se trenutno odlaže nepropisno i to jako puno lokacija. Uza sve napore Općine (postavljanje kamera) i tvrtke (redovni obilasci potencijalnih lokacija) problem se nije riješio već u određenoj mjeri umanjio po pitanju količine.

Sama površina Općine je tolika da je broj lokacija za odlaganje na kojima Vas neće nitko uočiti ogroman.Jedino kvalitetno riješenje je izgradnja reciklažnog dvorišta za građevinski i glomazni otpad, gdje bi se na jedan duži period od 20 godina minimalno riješio problem divljeg odlaganja navedenog otpada. Samo reciklažno dvorište će sadržavati određenu mehanizaciju za obradu otpada te pretvaranje otpada u sekundarnu sirovinu koja se opet može koristiti.

pročitaj više

Izrada prometnog projekta parkinga Cavtat

cizk-32Tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. je početkom 2019 godine odlučila krenuti u investiciju optimalizacije te nadogradnje sustava naplate parkinga u Cavtatu, sam projekt je uspješno proveden, tako da sada slijedi drugi dio projekta, a sve u svrhu povećanja sigurnosti po pitanju promet.
Općina Konavle planira kupnju određenog zemljišta, u svrhu proširenja javnih parking površina. Važno je napomenuti da će se novim projektom napraviti cjelokupno uređenje parkinga po pitanju prometne signalizacije, hortikulture te uređenje samom odlagališta otpada, koje je smješteno u sklopu samog parkinga u Cavtatu.

Sam projekt je nužan jer se kroz zadnjih par godina stvorila potreba dodatnih usluga koje tvrtka može pružiti u sklopu javne parking površine.

pročitaj više

Nabava novog vozila za pražnjenje moloka (podzemnih spremnika)

fil-ekologija-ekologijaTvrtka je krajem 2019 godine kod O.Š. Cavtat postavila još jedan sustav polupodzemnih spremnika tipa MOLOK. Nakon stare jezgre Cavtata, novo odlagalište je došlo ispred O.Š. Cavtat i pokazalo se kao pun pogodak.
Ovakav tip spremnika značajno povećava kapacitet zapremnine spremnika, te u isto vrijeme je kompatibilan za nadogradnju otpadomjera. Shodno svemu navedenom jasno je da će tvrtka težiti razvoju mreže polupodzemnih spremnika jer uz navedene prednosti tu je jedna jako bitna činjenica kao što je održavanje odlagališta, koje je znatno olakšano.

Trenutno pražnjenje obavljaju dva kamiona čiji je prosjek starosti preko 12 godina, te njihova adekvatna zamjena je nužva.

pročitaj više

Nabava kompostera za bio otpad

ekologijaNakon cjelokupne prošle kalendarske i ove godine, gdje se provelo dosta projekata po pitanju razvrstavanja otpada, dovodimo se u fazu primjene kvalitetnog razdvajanja otpada. Jedan jako bitan korak prema samoodrživom sredinom koja ima čist okoliš je kompostiranje bio otpada. Uvidom situacije na terenu, tvrtka je odlučila krenuti u nabavu određenog kompostera, koje će dijeliti BESPLATNO svim građanima.

Cilj ovog projekta je da svako kućanstvo ostane na razini tri kante, a da bio otpad zbrinjanjava kroz komposter ili kroz predaju bio otpada na reciklaznom dvorištu. Također će tvrtka shodno potrebama naručivati nove kompostere dok svi stanovnici ne sažive s novom sustavom razvrstavanja otpada.

pročitaj više

ČISTA OKOLINA ZA NAŠU BUDUĆNOST

Adresa

Čistoća i zelenilo konavle d.o.o.
Bistroće 70, Čilipi Hrvatska

Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00-15:00 h

Kontakt

tel: +385 20 771 022
tel: +385 20 773 610
fax: +385 20 771 002

E-mail: info@cizk.hr

 

logo cizk