Obavijest stanovništvu Općine Konavle

Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. zbog početka turističke sezone neće voziti glomazni otpad s kućnog praga po pozivima građana. Duljina trajanja ove mjere ovisiti će o duljini turističke sezone. Trenutno sve narudžbe koje su zaprimljene prije prvog kolovoza će biti odvezene u što kraćem roku.
Važno je napomenuti da se ne mijenja i način prikupljanja otpada u naselju Močići i Molunat, gdje će se komunalni miješani otpad odvoziti dva puta tjedno (Močići) te tri puta tjedno (Molunat).

Read more

Promjena cijene parkinga

ParkingPoštovani, ovim putem obaviještavamo sve svoje korisnike parkinga u Cavtatu da se od 30.07.2020 (četvrtak) od 09:00 h ujutro mijenja cijena naplate parkinga u Cavtatu. Cijena s 5 kuna po satu se mijenja na 10 kuna po satu, dok sve ostale cijene usluga možete viditi u našem cijeniku.

Read more

Sanacija i uređenje odlagališta u Cavtatu

Poštovani,

dana 30.7. počinju radovi na odlagalištima u Cavtatu, Rajkov dolu i ulici Tiha (kraj hotela Albatros) u svrhu njihovog uređenja te postavljanja dodatnih spremnika za razvrstavanje otpada. Ovo je samo još jedna akcija u nizu uređenja odlagališta po Konavlima koje provodi Čistoća i zelenilo Konavle u suradnji s Općinom Konavle. Prethodno su uređena odlagališta na Zvekovici te postavljeni dodatni spremnici za reciklažni otpad u Moluntu. Također je planirano kontinuirano provoditi akciju uređenja odlagališta te njihovo opremanje dodatnim spremnicima za reciklažni otpad.

Planirani radovi su očekivanog trajanja od 3 do 5 dana te molimo sve sugrađane za razumijevanje tijekom izvođenja radova

Vaša čistoća i zelenilo Konavle d.o.o.

Promjena načina odvoza miješanog komunalnog otpada iz Močića i Molunta

Poštovani korisnici,

Shodno da Čistoća i Zelenilo Konavle prelazi na ljetni režim rada, ovim putem obaviještava mještane naselja Močići i Molunat da dolazi do promjene odvoza miješanog komunalnog otpada.

Svakog radnog tjedna iz Močića MKO (miješani komunalni otpad) će se odvoziti Utorkom i Petkom, umjesto dosadašnjih jedan put (Petak). Također Molunat će se kupiti MKO (miješani komunalni otpad) ponedeljkom, srijedom i subotom, čime se poveća broj odvoza.

Mjera će trajati dok bude turista i turističke sezone, u slučaju prekida i zatvaranja granica, odvoz se vraća na prijašnji režim.