Obavijest za mještane Čilipa

 prijavnice-cizkPoštovani mještani Čilipa, nakon jučerašnjeg sastanka u Domu Kulture, obaviještavamo Vas sukladno teškoj emidemiološkoj situaciji u državi po pitanju COVID 19 virusa, da predaja prijavnice se neće moći službeno više predati kod djelatnika Čistoće u prostorijama uprave.

Predaju prijavnice se može dostaviti na slijedeći način:

1. Dostaviti ispunjenu prijavnicu te ubaciti je u pretinac ispred samog ulaza u upravu

2. Skinuti prijavnicu s naše web stranice te ispuniti je i poslati na mail: cistoca.konavle@du.t-com.hr

3. Nazvati na telefon 020 771 002 te telefonskim putem skupa s kolegicom ispuniti prijavnicu

Obavezno tijekom ispunjavanja koristiti jedan mjesečni račun od Čistoće i Zelenilo Konavle d.o.o. radi potrebne šifre korisnika

Molimo na razumjevanje svih korisnika, ali prema uputama nadležnih subjekata ne smijemo primati strane u prostorije uprave

Link za preuzimanje prijavnice PRIJAVNICA-ZA-DOBIVANJE-KANTI-NA-KUĆNI-PRAG.PDF

Obavijest za mještane Čilipa

 prikupljanje otpadaDana 27.10.2020, u Utorak, s početkom u 18:00 sati održati će se sastanak u Domu Kulture na temu novog načina prikupljanja otpada na području Čilipa. Molimo sve mještane da pri dolasku na sastanak ponesu sa sobom zaštitne maske te da se pridržavaju svih epidemioloških mjera propisanih od mjerodavnih institucija.

Prvi dio će biti prezentacija programa “Odvoz s kućnog praga” te sve nužne informacije po pitanju samog odvoza reciklaznog otpada. Nakon toga slijedi otvoreni razgovoru gdje mještani mogu postaviti bilo kakva pitanja.

Read more

Obavijest stanovništvu Općine Konavle za izmještanje spremnika

Poštovani,

ovim putem Vas obaviještavamo tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. shodno smjernicama nadležnih službi morati privremeno ukloniti spremnike za otpad uz državnu cestu na potezu od Zračne luke Dubrovnik do Prahijevca zbog dodatnih sigurnosnih mjera.

Spremnici će se uklanjati na slijedećim lokacijama:

  1. Arbulićevo selo (Preko puta INE). Spremnici će se povući kraj bivše Terezine kuće
  2. Zvekovica (Okretište autobusa). Spremnici će se pomaknuti na parking površinu kod Autopraone
  3. Obod (Autobusna stanica). Spremnik će se pomaknuti na parking kraj Automat kluba
  4. Obod (Ugibalište uz D8). Spremnici će se pomaknuti kraj Boćališta

Vrijeme uklanjanja je u 12:00 h 01.10.2020 god. Sam povratak spremnika je u subotu u jutro 03.10.2020 god

Molimo sve sugrađane za razumjevanje  

Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o.

Rezultati prikupljanja otpada putem mobilnog reciklažnog otpada

Tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. je po prvi put ponudila uslugu organizirano prikupljanja otpada putem Mobilnog Reciklažnog dvorišta na cjelokupnom području Konavala. Provedba projekta se smatra uspješnom jer na svakoj lokaciji gdje je boravilo Mobilno RD, redovno se donosio razni otpad. Najviše otpada je prikupljeno na Zvekovici i Čilipima. Ukupna količina prikupljenog otpada iznosi 844,30 kg otpada. Također je vođena evidencija primitka svake vrste otpada te ovom prilikom prilažemo rezultate prikupljenog otpada u periodu od sredine lipnja do sredine rujna. Važno je napomenuti da ČIZK planira napraviti za 2021 godinu drugačiji plan rada Mobilnog Reciklažnog, na način da bude dva puta godišnje operativan na području Općine Konavle. Planirani period je od ožujka do lipnja prvi puta, a drugi puta od listopada do kraja studenog.

Read more